Sundance Near You - Locate A Dealer Special Offers - Get Hot Tub Deals Hot Tub Spa Prices Free Brochure - Request a Brochure or DVD
Awards

Masszázsmedencék és pezsgőfürdők minden méretben a Sundance-től.

Rövid az út a pihenés és a stresszoldás végső megoldásáig: csupán a kertig tart, ahol az Ön saját Sundance Spa-ja várja. Már maga az az érzés is örömmel és elégedettséggel töltheti el, hogy tudja, a masszázsmedencéjét a mobil, akril pezsgőfürdők piacvezető gyártója készítette.

Hogyan választhatja ki a megfelelő masszázsmedencét magának és családjának? Tekintse át választékunkat: a 880 sorozatú álomfürdőket, az innovatív 780 szériát és a szórakoztató és könnyen mozgatható 680 medencéket. Minden kültéri Sundance Spa-t úgy alakítottunk ki, hogy a lehető legjobb hidroterápiát nyújtsa, amire egy masszázsmedence csak képes, emellett a megbízható működés és a legkorszerűbb funkciók jellemezzék.

Igazi masszázsmedence- és pezsgőfürdő-specialistát keres, aki korrekt útmutatással szolgál? Örömmel elküldjük színes prospektusunkat vagy DVD-nket, amely tele van ötletekkel és a Sundance hidroterápiás masszázsmedencék kiválasztásához kapcsolódó minden kérdésre választ ad. Mindegy, milyen méretet és milyen formát keres, a Sundance-nél biztosan megtalálja a kertjéhez legjobban illő modellt!

Elite series spas : Energy Efficient & Innovative Design

Áttörés a masszázsmedence-gyártásban. Az új, Elit sorozat a 880 és a 780 termékcsaládok legkedveltebb tulajdonságait és számos további előny kombinációját kínálja egy új, önálló termékcsalád formájában. Energiahatékony megoldások és innovatív dizájn jellemzi.

Select Your Spa
Constance6 Victoria5
880 series spas : Elegance, fully loaded

Pezsgőfürdők luxuskivitelben.A luxuskivitelű 880 széria masszázsmedencéi formájukkal és teljesítményükkel minden más felett állnak. Ezek azok a luxusmedencék, amelyek szóba kerülnek, ha álmaink kertjét tervezzük.

Select Your Spa
Maxxus6 Optima6-7 Aspen6
Capri2-3
780 series spas : Feature perfect spas

Kültéri masszázsmedencék – a kert fénypontjai.A kültéri Spa minden kertet valóságos oázissá képes változtatni. Teremtse meg a saját oázisát a Sundance Spas 780 sorozatú masszázsmedencéivel!

Select Your Spa
Chelsee6-7
Camden4 Dover2-3
680 series spas : Fun-loving hot tubs

Masszázsmedencék a kicsitől a nagyig, érdekes alakú medencék és testre szabott opciók – ezek a 680 szériájú Spa-k! A legkisebbtől a legnagyobbig – a Sundance minden kerthez elkészíti a megfelelő alakú és méretű masszázsmedencét.

Select Your Spa
Hartford6-7
Denali4 Tacoma2