Cégünk új feladatai

Én már közel hét éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és azt kell hogy mondjam, hogy mindenkinek csak ilyen környezetet, munkatársakat és vezetőket kívánok, mert nem csak hogy megfizetik és megbecsülik a munkámat, de nagyon szeretek bejárni is dolgozni nap, mint nap. Persze nem mondhatom, hogy nem állít néha ez a feladatkör, a beszerzések világa kacifántos feladatok elé, mert az nem lenne igaz, de együtt, közösen a kollégákkal és a partnerekkel, akikkel hihetetlen jó kapcsolatot ápolunk mindannyian, minden feladatot és nehézséget meg tudunk oldani. Nem volt legalábbis még olyan, ami ha kisebb fejtörések után is, de lett volna abszolválva.

A legutóbb például egy nagyobb földterületet vett meg a cég, amire egy raktártelepet kezdtünk építeni, de még így is maradt egy egész nagy terület, aminek a megművelése, a karbantartása a cég feladata lett. Persze hamar rájöttünk, hogy nem igazán könnyű kis háztartási munkákra való gépekkel egy ekkora területet megművelni, éppen ezért elkezdtünk azon gondolkodni, hogy egy nagyobb teljesítményű gépre lenne ehhez szükségünk, és hát persze engem ért az a megtiszteltetés, hogy megkereshettem azt a céget, aki ehhez megfelelő segítséget tud nyújtani, mind kiválasztás és mind beszerzés területén egyaránt, másrészt pedig a választás feladata is az én vállamat nyomta.

Hála a jó égnek én egy tökéletes ajánlás segítségével rátaláltam az Odisys csapatára, akik tögtön egy traktor segítségét ajánlották a feladatra, és felbecsülhetetlen segítséget nyújtottak mind a kiválasztás mind pedig a beszerzés területén. Így aztán nagyon jó áron sikerült hozzájutnunk egy olyan traktorhoz, ami azóta is felbecsülhetetlen segítséget nyújt ennek az új területnek a kezelésében, időhatékonyan és maximális eredménnyel. Mondom sem kell, hogy a dicséret engem illetett, pedig hát az ajánlót és az Odisys csapatát kellett volna.