Rossz érzés nélkül új gépet

Természetesen nem kérdés előttem, hogy vannak olyan emberek, akik a régebbi készülékeik értékesítése nélkül nem igazán tudnak belevágni új eszközök beszerzésébe, és igazából nekik nem kérdés, hogy egy használt cikk kereskedő segítsége szükséges, én azonban nagyon nem szeretem ezeket az üzleteket. Egyrészt már égettem meg magam sajnos egy-két ilyen kereskedővel, másrészt pedig számos esetben nagyon rossz áron lehet tőlük csak új eszközt beszerezni, mert hát máshogyan persze nem nagyon szeretnék hogy egy használt cikk bekerüljön hozzájuk. Így aztán általában duplán jár pórul az ember. Megmondom őszintén, hogy vásároltam is már ilyen kereskedésben és hát inkább nem is megyek bele a részletekbe, de a lényeg, hogy az eszközzel nem volt teljesen rendben minden, úgyhogy még a rendőrség is felkeresett a végére. Én tehát már háromszor is megnézem, hogy kivel állok szóba, ha hasonló dologról van szó.

De természetesen én sem szeretem bedobni a régi eszközöket a fiókba, és tudni, hogy szinte biztos, hogy soha többet nem lesz már használva. Elajándékozni pedig azért nagyon nehéz egy ilyen professzionális gépet, mert hát én a munkámhoz mindig a legjobbakat használom. Így tehát már régóta keresek valami olyan megoldást, ami nekem és az eszközeimnek, de még a következő vásárlóknak is megfelelő.

Az egyik ismerős ajánlásával pedig rá is találtam nemrég, ugyanis a macbook felvásárlás témakörre keresgélve ő talált egy nagyon jó csapatot – állítása szerint – akik nagyon megbízhatók és hihetetlen profik, akkor is be lehet adni az eszközt értékesítésre, ha nem náluk vásárolnom az új eszközömet, és ha kell, akkor fel is újítják eladás előtt, mert már ezer éve szervíz szolgáltatásban dolgoznak, tehát nagyon értenek az apple eszközökhöz. Telefonos beszélgetésünk során engem is meggyőztek, ma pedig indulok és leadom hozzájuk a macbook gépem, ha kerüljön új szeretett gazdához, aki legalább annyira tud majd neki reményeim szerint örülni, mint én egy éve, amikor megvásároltam.