Gyors segítség, jó árak

Nem tudom, hogy kinek ismerős az az érzés, amikor az ember ül a hideg lakásban, egy vagy akár két gyerekkel az oldalán, a gázrendszer hibát mutat és a fűtés nem működik, de nekem rémálmomba ne jöjjön elő többé ez az érzés, főleg azzal a tehetetlen kétségbeesés érzéssel, hogy az ember nem tudja megoldani a nehézségeket, hiszen egyik gázszerelő a másik után mondja a hosszabbnál hosszabb várakozási időt a gázrendszer javítás megoldására. Én már az ismerősök körében kezdtem kérdezősködni, mire végtére is az egyik nagyon jó barátunk ajánlotta a djgepeszet csapatát, akik a gázszerelés azonnal szolgáltatásuk keretében tényleg hihetetlen gyorsan tudtak időpontot adni számunkra, és profi és biztonságos munkával meg is javították a rendszert, ezét este már melegben és békében tölthettük az éjszakát.

El nem tudom mondani, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetbe tud kerülni ilyen téren az ember, hiszen a gyerekünk még csak egy éves, és a gázrendszer megoldásaként nekünk meleg víz sem volt, így még csak a fürdés sem volt megoldott számára. Amikor kész lett a rendszer és lett melegvíz és a fűtés is elindult azt sem tudtam hirtelen hogyan köszönjem meg a DJgepeszet munkatársának, hiszen ez a gázszerelő nem csak gyors és profi munkát végzett, hanem figyelt a rendre és a tisztaságra, hogy a lehető legkevesebbet kelljen takarítanom, és kedvesen nyugtatott, hogy a gázrendszer hibaelhárítás után nem lesz semmi gond sem a fűtés sem a melegvíz tekintetében, a gyerekek pedig sokkal szívósabbak mint a szülők azt gondolják, nem szabad túlaggódni a dolgokat. Mindezt pedig elképesztően jó gázszerelés ár alatt. Én nem is hittem a fülemnek, hogy az előtte kapott árajánlatok mellett, ilyen gyorsan és ilyen profin ennyire jó áron hogyan kaphatok egyáltalán ajánlatot. Persze a minőséget mindig meg kell fizetni és nincs is ezzel gondom, de nem gondoltam volna, hogy a gázszerelés azonnal szolgáltatást ilyen áron fogjuk tudni megkapni.

Én maradéktalan elégedett vagyok a hozzáállásukkal és a munkájukkal egyaránt, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak őket fogom hívni bármilyen probléma esetében. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, hogy ha profi segítséget, maximális minőséget és jó árakat keresnek a gázszerelés témakörében. Biztosan nem fognak csalódni bennük és a munkájuk eredményében sem.