Újjászületett derék: a gyors és biztonságos fájdalomcsillapítás útjai

Nemrégiben személyesen is megtapasztaltam a derékfájást, ami sajnos már-már népbetegségnek számít. Edzettebb testem ellenére, amit rendszeres sportolással tartok karban, rá kellett döbbennem, hogy ez önmagában nem kínál védettséget a fájdalom ellen, különösen ha az ember hosszú órákat tölt ülve, vagy ha nem megfelelő a testtartása. Amikor a fájdalom egyre inkább elviselhetetlenné vált, tudtam, hogy nem egy átlagos masszázsra van szükségem, hanem valaki szakértelmére, aki a mozgásszervi problémák mélyére ás. Masszázs Budapest területén sok találat van, de szerencsére megtaláltam a megfelelőt!

A Lamiris.hu weboldalon találtam rá egy kiváló masszázs- és mozgásterapeutára. Az oldalon olvasottak nyomán azonnal megfogott a terapeuta őszinte és tájékoztató stílusa, ami leírta, mire számíthatok a kezelése során. A személyes találkozón is csak megerősítést nyertek a jó előérzeteim: barátságos fogadtatás és meghitt környezet várt. A terapeuta alaposan átvilágította testtartásomat, és rávilágított, hol rejtőznek a problémák mindennapi tevékenységeim és edzéseim során. Hiába áll mögöttem edző személyében egy profi, saját hibáim továbbra is hátráltatták egészségem javulását.

Mára a derékfájás teljesen megszűnt, edzéseim után sem érzek kellemetlenséget. Havonta egyszer látogatom a terapeutát, ami tökéletesen beilleszthető a mindennapjaimba. Ráadásul kapott tornagyakorlatokat is végzek otthon, melyek mindössze 10-15 percet vesznek igénybe naponta, de rendkívüli hatékonysággal enyhítik a feszültséget. Egyre több ismerősöm követi példámat, akik szintén nem találtak megoldást a fájdalmukra, noha rendszeresen látogattak különböző masszőrszalonokat. A Lamiris.hu-nál ők is személyre szabott és hatékony segítséget találtak, így mára ők is fájdalommentesen élvezhetik a mindennapokat.