A barátnőm meglepetése

Én nem vagyok egy nagyon könnyen meglephető fajta ember. Sajnos azt kell mondjam, hogy még ha szeretném is engedni, hogy egy-egy szülinap vagy karácsony, bármilyen más alkalom adtán a szeretteim vagy barátaim meg tudjanak lepni, valahogy, néha tényleg teljesen véletlenül mindig sikerül észre vennem valami jelet, amiből már ki is találtam az egész szervezkedés lényegét. Azt gondolják a barátaim, hogy ezt direkt csinálom, és talán sosem fogom nekik elárulni, hogy nem, de bárhogy próbálkozok valaki mindig lebukik közülük és oda a meglepetés.

Egyetlen alkalom volt, hogy az egyik barátnőm úgy döntött, ő bizony egyedül szeretne engem meglepni, és csináltatott egy csokrot fényképes ajándékok köréből. Volt benne bögre, hűtőmágnes és még póló is, nem beszélve a párnáról. Hihetetlen meglepődtem, mert minden ajándék felett és a legváratlanabb időben adta át. Sosem éreztem még ilyet. Annyira meghatódtam, és mindenki más is annyira örült, hogy egy egészen különleges és emelkedett hangulat alakult ki abban a helyiségben.

Ezerszer megköszöntem már neki, hogy nem csak hogy meglepett, de ilyen ajándékokkal tette, mert az ajandekozd.hu munkatársai tényleg nagyon kitettek magukért. Ennyire szép és igényes fényképes ajándékokat én ugyanis még soha életemben nem láttam. Nem csak nagyon igényes a kivitelezés ugyanis, hanem minden, amivel dolgoztak, a póló és a párna anyaga, a bögre kialakítása, mind-mind hihetetlenül igényes, és még abban is segítséget nyújtottak a barátnőmnek, hogy olyan képeket válasszon és azt úgy alakítsa át, hogy ne legyen se giccses, se túl csicsás, se gyerekes az ajándék. Mindegyik hihetetlenül szép és maximális szinten hordható. Nagyon örülök nekik.

Persze azóta sem sikerült senkinek sem meglepetést okoznia, de én azt gondolom, hogy egy ilyen ajándékcsokor és az az érzés, amit akkor éreztem amikor átvettem és kibontottam, és a mai napig ha használom bármelyiket, egy egész életen át elkísér, és már nem is várom senkitől sem, hogy meglepjen bármikor is.