Soha máshova

Én számos dologban tudom, hogy van hibám. Például nem vagyok jó sportember, és nem vagyok túl kitartó sem ezen a téren. Én biztosan nem lennék jó katona mert már az első száz méteren megfulladnék annyira nem tudok futni. Sorolhatnám még ezt a sort számtalan dologgal kapcsolatosan, de inkább azt mondom el, miben vagyok nagyon jó. Rettenetesen jó emberismerő vagyok, és nagyon jól felismerem azt is, hogy ha valakivel jó együtt dolgozni és jó minőségű munkát tud biztosítani számunkra. Természetesen ez az ellenkezőjére is igaz.

Nem véletlenül így egy nagyvállalat vállalati tanácsadójaként dolgozok, így elmondhatom, hogy erre a képességemre számtalan esetben a nap folyamán szükségem is van. Néha bizony vitába is keveredek nem csak kollégákkal, de a vezetőséggel is. Engem ugyanis nem azért fizetnek, hogy bólogassak, hanem hogy elmondjam azt is, ha jó az irány amit kijelölnek és azt is, ha nagyon messzire tévednek a helyes ösvénytől.

Így volt ez legutóbb is, amikor a termékfotózás feladatára kerestünk partnert és igazság szerint három csapatból kellett választani. A vezetőség teljesen máshogy gondolkodott, mint én, de éreztem, hogy nem engedhetek a dolognak. Én ugyanis a Fotoda csapatát néztem ki magamnak, hiszen tökéletes munkát végeznek, lelkiismeretesek, kedvesek, jó emberek. A vezetőség azonban más csapatra adta a voksát.

Kértem be próbaképeket mindkét csapattól, és bizony egyértelműen kikristályosodott, hogy nekem volt igazam, a vezetőség által választott csapat egy összecsapott munkát dobott elénk, még a Fotoda csapata a tökéletes anyagot és munkát prezentálta nekünk a termékeinkből. Természetesen mondanom sem kell, hogy azóta is csak hozzájuk fordulunk, immáron rengeteg termékünk fotóját ők készítették el, melyek egytől egyig szinte megelevenednek előttünk. Sehova máshová nem helyeznénk már a fotózást és azt gondolom ezt a vezetőség nevében is mondhatom.